Om Dala Bygg & Betongteknik

Om Dala Bygg & Betongteknik

Vi är ett kompetent företag som erbjuder ett brett utbud av konsulttjänster inom bygg, betong och mark.

Hur säkerställer vi att vårt företag är det självklara valet för företag i behov av kvalitativa bygg- och anläggningstjänster? Två viktiga aspekter av vårt företag är högt lösningsfokus och hög utförandenivå. Detta innebär att alla delar av företaget strävar efter effektiva och hållbara lösningar i de arbeten vi utför.

Vi borgar för detta med hjälp av goda KMA-system som lägger grunden för organiserat och produktivt arbete. Det faktum att vi är en stor organisation med omsättning på runt 90 miljoner kronor, utgör också en trygghet för beställare. Självklart är dock vår kunniga personal den viktigaste pelaren i verksamheten. Att endast använda legitimerad, mestadels svensk personal som är utbildade och kunniga i sina respektive områden är nyckeln till väl utförda tjänster som lämnar beställaren med en känsla av trygghet.

Låter det lovande? Tveka inte att kontakta oss redan idag, så ser vi till att hjälpa er med eventuella frågor och fortsätta kontakten med ett förutsättningslöst möte varpå vi kan lämna offert för ditt projekt. 

Boka möte med Dala Dala Bygg & Betongteknik

Fyll i nedanstående kontaktformulär, så återkopplar vi inom kort. Vi bokar gärna in ett möte för att berätta mer om oss och diskutera hur vi kan bistå er med våra konsulttjänster.

Boka möte med Dala Dala Bygg & Betongteknik

Boka möte