Låt oss sköta din markentreprenad i Falun och Borlänge

När ni planerar att genomföra en markentreprenad i Falun eller Borlänge kan ni med trygg hand vända er till oss som är proffs inom området. Vi utför kvalitetsäkrade markarbeten med behörig personal och med miljövänliga metoder. Läs mer om våra tjänster här.

Att genomföra en säker markentreprenad kräver en god kunskap kring projektets alla delar, från projektering och planering till utförandet. För oss handlar det inte bara om att arbetet ska genomföras med högsta kvalitet och maximal hållfasthet. Det är också viktigt att skapa en säker arbetsmiljö och utföra arbetet med minimal påverkan på miljön. Vi hos Dala Bygg & Betongteknik AB har den kompetens som krävs för att utföra en säker och ekonomisk markentreprenad i Falun och Borlänge med omnejd. Ni kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa till med er markentreprenad.

 

Så här utför vi en markentreprenad i Falun eller Borlänge

Tack vare att vi använder oss av effektiva kvalitetssystem kan vi snabbt genomföra planeringen av ert projekt och ta fram de resurser som krävs. Våra medarbetare är yrkesutbildade och innehar alla de certifieringar och tillstånd som krävs för sina respektive arbetsområden. Det innebär att då vi påbörjar arbetet med er markentreprenad i Falun eller Borlänge så har alla inblandade sina arbetsuppgifter klara och därmed kan arbetet utföras effektivt och i tid.

 

Vi åtar oss alla typer av markentreprenader

Vi kan åta oss totalentreprenaden för större projekt, gå in som underleverantörer eller utföra punktinsatser inom bland annat grundläggning, schakt och anläggning, VA och vägarbeten. Vi kan också utföra broreparationer, betongreparationer och montering av vägräcken. All vår personal är utbildade inom Säker Väg och utför arbetet på ett miljövänligt sätt med miljövänliga produkter. När ni väljer att anlita oss för er markentreprenad i Borlänge eller Falun kan ni vara trygga med att arbetet utförs enligt gällande branschregler och med löpande kvalitetskontroller.

 

Anlita oss för er markentreprenad i Falun eller Borlänge

Ska ni utföra markentreprenader i Dalarna är det till oss på Dala Bygg & Betongteknik AB ni ska vända er om ni vill få arbetet utfört med högsta kvalitet. Vi kan erbjuda er ett flertal tjänster inom markentreprenad i Falun och Borlänge som exempelvis grundläggning, VA-arbeten och anläggningsarbeten. Ni kan använda vårt formulär på sidan för att kontakta oss för mer information eller för att boka ett möte där vi kan diskutera hur vi kan hjälpa er med ert projekt. 

Boka möte med Dala Dala Bygg & Betongteknik

Fyll i nedanstående kontaktformulär, så återkopplar vi inom kort. Vi bokar gärna in ett möte för att berätta mer om oss och diskutera hur vi kan bistå er med våra konsulttjänster.