Våra Tjänster

Ska ni utföra en broreparation, betongreparation eller en markentreprenad i Dalarna behöver ni anlita ett företag som är specialister inom området. Våra medarbetare har varit verksamma inom branschen under många år och har både yrkesbevis och de certifieringar som krävs för att utföra ett korrekt arbete.

Behöver ni utföra en broreparation, en betongreparation av en bärande betongkonstruktion eller genomföra en markentreprenad i Dalarna? Då ska ni anlita vårt professionella företag som är specialister på betongteknik och markentreprenader. Arbetet med att reparera bärande betongkonstruktioner kräver en stor kunskap, erfarenhet men också att arbetet utförs enligt branschregler och med moderna metoder. Dala Bygg och Betongteknik kan erbjuda ett flertal tjänster inom bygg och markanläggning. Våra medarbetare är utbildade och innehar både yrkesbevis och alla de certifieringar som krävs för sina respektive arbetsområden. Vi utför våra entreprenader med stöd av KMA-system för högsta kvalitet, bästa säkerhet, tryggast arbetsmiljö och med minimal påverkan på miljön. Kontakta oss för mer information om våra tjänster eller boka ett möte där vi kan presentera hur vi kan hjälpa er med ert projekt.

 

Vad vi kan hjälpa er med

Dala Bygg och Betongteknik kan erbjuda er flera olika tjänster inom bygg och markentreprenader i Dalarna. Vi kan också utföra betonggjutningar av husgrunder för större fastigheter, parkeringshus, kraftverk, kajer, broar, tunnlar eller andra typer av betongfundament. Vi utför också betongreparationer, broreparationer och markentreprenader, som exempelvis asfaltering.

 

Betongreparationer Dalarna

Bärande betongkonstruktioner utsätts löpande för en del påfrestningar men också för väder och vind. Det kan leda till att det uppstår skador eller sprickor i betongen vilket kan vara förödande. Framför allt om vatten och salt tränger in i betongen och gör så att armeringen rostar, vilket leder till sämre hållfasthet. Vi utför betongreparationer i Dalarna med moderna och effektiva metoder och med den senaste tekniken. I samband med våra reparationer förstärker vi även betongen så att den får bättre hållfasthet och en längre livslängd. Vi kan också utföra impregnering för att skydda betongen i förebyggande syfte.

 

Broreparationer Dalarna

Broar utsätts för mycket slitage och påfrestningar av den tunga trafiken som färdas på broarna. De är även ofta utsatta för väder och vind. När det uppstår skador på en bro bör dessa åtgärdas skyndsamt så att skadan inte förvärras av påfrestningarna men också så att vatten och salt inte tränger in i betongen. Vatten som tränger in i betongen kan orsaka att armeringen rostar och att betongen blir frostskadad och därmed får sämre hållfasthet. Vi kan hjälpa er med utbyte av kantbalkar, förstärkning av tätskikt och betongreparationer av olika slag.

 

Markentreprenad Dalarna

Vi kan utföra olika typer av markarbeten som exempelvis vägarbeten och uppsättning av hållplatser. Vi kan också utföra markarbeten i samband med att vi ska gjuta husgrunder för större byggnader och vid pålning. Våra medarbetare är utbildade, innehar certifieringar, förarbevis och har en lång erfarenhet inom branschen. Det borgar för att ni får er markentreprenad i Dalarna utförd säkert, korrekt och med ett perfekt resultat.

 

Kontakta oss för att boka ett möte

Ni är välkommen att kontakta oss på Dala Bygg och Betongteknik för att erhålla mer information om våra tjänster. Ni kan också boka ett kostnadsfritt möte där vi kan diskutera era projekt och där vi kan lämna förslag på lösningar och rådgivning, utan att ni förbinder er för något. Vi utför totalentreprenader åt företag, kommuner, Trafikverket och bostadsrättsföreningar men kan också gå in som underleverantörer åt byggföretag vid större projekt.

Boka möte med Dala Dala Bygg & Betongteknik

Fyll i nedanstående kontaktformulär, så återkopplar vi inom kort. Vi bokar gärna in ett möte för att berätta mer om oss och diskutera hur vi kan bistå er med våra konsulttjänster.